Gratis proeflessen OpenDeurWeek Lindenberg

Nijmegen, 12 januari 2017

Creatief het nieuwe jaar in bij de Lindenberg

In de week van 23 t/m 28 januari 2017 starten weer veel cursussen muziek, dans, theater, schrijven en beeldende kunst bij de Lindenberg. En wie moeite heeft met het maken van een keuze uit het brede aanbod, kan in die week vrijblijvend komen snuffelen: alle eerste lessen zijn als vrijblijvende proefles te volgen. Vooraf aanmelden is niet nodig: je mag gewoon binnen lopen en zoveel proeflessen volgen als je zelf wilt. Iedereen die in 2017 op zoek is naar een creatieve of artistieke uitdaging is dus bij de Lindenberg op het juiste adres!

De Lindenberg is er voor iedereen: jong, oud, beginnend en gevorderd. En dat zie je terug in het cursusaanbod. Er zijn cursussen voor alle leeftijden en alle niveaus. Ook beginnen als je wat ouder bent kan dus prima. Dus heb je altijd al piano of saxofoon willen leren spelen, willen dansen, theater maken of schrijven? Het kan bij de Lindenberg!

De Lindenberg heeft weer veel vertrouwde cursussen in het aanbod staan, maar vult die in januari 2017 ook weer aan met een aantal nieuwkomers. Zo kunnen jongens tussen de 5 en 7 jaar die op zoek zijn naar een cursus die acrobatiek combineert met stoere moves terecht bij Acrodans. In samenwerking met het Poëziecentrum start de cursus Poezie Schrijven voor beginners en ook de nieuwe cursus Schrijven op beweging gaat van start, waarin je een theatertekst leert schrijven voor een dansproductie.

Geprikkeld? Bekijk het volledige aanbod op www.delindenberg.com. Vanaf woensdag 18 januari staat ook het volledige programma van de OpenDeurWeek online. Daar kun je vinden welke cursussen je kunt bezoeken, hoe laat ze beginnen en in welk lokaal je moet zijn. Alle locaties van de Lindenberg doen mee.

Let op! Het kan zijn dat een cursus volgeboekt is. Het is dan wel mogelijk om de eerste les vrijblijvend bij te wonen, maar inschrijven voor de volledige cursus is dan niet meer mogelijk. Dus wie nu al weet welke cursus hij of zij wil volgen, schrijft zich snel in.

Meer info:  www.delindenberg.comCursussen Nijmegen

Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen