Gratis naar Afrika Museum op vertoon van een veer

Tentoonstelling WERELD VOL VEREN

Berg en Dal, 17 mei 2017

Gratis naar het Afrika Museum op vertoon van een veer

Om de opening van de tentoonstelling WERELD VOL VEREN te vieren krijgen bezoekers op zaterdag 20 en zondag 21 mei op vertoon van een veer gratis toegang tot het Afrika Museum. Heb je een veer in je hoed zitten, op een jasje, als sieraad, als tattoo op je lichaam of geknipt uit papier? Neem ‘m mee en krijg gratis toegang.

Over de tentoonstelling
In de tentoonstelling WERELD VOL VEREN wordt de bijzondere verencollectie van het Nationaal Museum van Wereldculturen afgewisseld met haute couture van hedendaagse modeontwerpers zoals Jean Paul Gaultier en Thierry Mugler, vogels in alle soorten en maten, talrijke verhalen en interessante feiten.

Gratis inlooprondleidingen
Op zondag kunnen bezoekers om 13.30 uur en 15.00 uur dag aansluiten bij de gratis rondleidingen. Tijdens deze rondleiding kom je meer te weten over de verhalen achter de objecten in de tentoonstelling.

De tentoonstelling WERELD VOL VEREN is tot en met 24 september te zien in het Afrika Museum. Iedere zondag zijn er gratis inlooprondleidingen. Kijk op www.afrikamuseum.nl voor meer informatie.

Agenda Nijmegen

Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen