Goud-Verf – Mook, 1-9 mei

Goud-Verf, tussen Maas en Mookerhei 2010
Mook – zaterdag 1 t/m zondag 9 mei 2010

Schilderes Marjan van Linge en goudsmit Marc de Roeper stellen hun ateliers open van zaterdag 1 t/m zondag 9 mei tussen 11.00 en 17.00 uur in Mook samen met negen gastexposanten uit de regio.

De juiste route op kleine schaal van de smederij van goudsmit Marc de Roeper aan de Hove 3 in Mook naar de werkplaats “het Tuinhuis” van schilderes Marjan van Linge aan de Zevendalseweg 16 op de Mookerheide leidt naar deze twee ateliers en tuinen vol kunst, beelden, sieraden en accesoires. Liefhebbers van kunst en cultuur worden uitgenodigd te komen genieten van de prachtige locaties, te wandelen door de tuinen en te genieten van fruitbomen in volle bloei. De kunst te bewonderen die is opgesteld in een ongekaderd landschap met uitzicht op de Maas en vanaf de Zevendalseweg over de Groesbeekse heuvels. Er is, naast de nieuwe collectie juwelen en edelstenen met bijzondere slijpsels van de Roeper werk te zien van Wim Klabbers (gehelmde beelden), Jaqueline Roelofs (ceramiek), Roswitha Wiedijk, Jos Derks, en tassenontwerpers Marck&Mo. Bij schilderes van Linge is een geheel nieuwe collectie figuratieve landschappen te zien en zijn in de ruime tuin beelden van brons en steen opgesteld van Marc Deeleman, Erik Ousorren en Theo Keurentjes. Tevens is in het atelier kleine kunst te bewonderen van Maaike Goudriaan (beelden in brons) en Marlieke Overmeer (houten paneeltjes).
De kunstenaars dragen ieder hun geheel eigen stijl uit, van uiterst verfijnd en elegant, dromerig en realistisch tot grote, stoere, deels ruw en deels gepolijste abstracte vormen.

Informatie, www.deroeper.nl  De Hove 3, Mook. tel 024-6961461
www.marjanvanlinge.com  Zevendalseweg 16, Mook. tel. 06-51863017

Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen