Gemeente sluit convenant met Mojo Concerts

Nijmegen, 14 mei 2012

Gemeente sluit convenant met Mojo Concerts en LOC7000

Jaarlijks minimaal twee concerten in het Goffertpark. Onder andere daarvoor willen de gemeente, Mojo Concerts en LOC7000 zich de komende 5 jaar inspannen. Dat staat in een convenant dat cultuurwethouder Henk Beerten op woensdag 16 mei ondertekent met LOC7000 (een bureau dat evenementen organiseert) en Mojo Concerts.

Nieuw in de afspraken is de intentie om intensief samen te gaan werken met Nijmeegs poppodium Doornroosje, door bijvoorbeeld meer van elkaars infrastructuur (zoals podia en apparatuur) gebruik te maken. Ook de huurcontracten voor de Red Hot Chili Peppers en voor Rockin’ Park worden getekend. Voor beide evenementen worden 5 keer 2 toegangskaarten verloot onder bewoners van de omgeving van het park. Intussen hebben zich al zo’n 600 mensen voor deze verloting aangemeld.

De gemeente is blij met de contracten en hoopt in dit samenwerkingsverband de komende jaren grote artiesten naar Nijmegen te trekken. Nijmegen is dé stad voor grote concerten van bands en artiesten die ‘on tour zijn’.
 
Bron Gemeente Nijmegen

Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen