Instore optreden Frank Boeijen, 24 febr

Signeersessie & instore optreden FRANK BOEIJEN
Donderdag 24 februari 2011 – Kroese, Molenstraat

Donderdagavond 24 februari 2011 zal Frank Boeijen in de winkel van Kroese in Nijmegen een signeersessie en aansluitend een live-optreden verzorgen.

Frank heeft kortgeleden zijn nieuwe cd Genade uitgebracht en anders dan voorgaande keren is Genade nu alleen in boekvorm verschenen. Frank wilde deze keer iets moois maken, iets blijvends. Dat is gelukt. Genade verschijnt precies dertig jaar na Frank Boeijens eerste plaat.

Het boek en cd vormen voor Frank een gepassioneerde zoektocht naar zijn wortels. In de steden en landschappen van de Lage Landen herkent Boeijen de plekken waar zijn muziek dertig jaar lang is ontstaan. De beelden van de verschillende landschappen hebben Frank’s werk, maar ook zijn leven bepaald. Veel beelden brengen dan ook de herinneringen aan zijn songs naar boven.

Je kan dus eigenlijk concluderen dat In Genade oud en nieuw elkaar ontmoeten. Aan de ene kant bevat de cd Genade tien nieuwe songs, aan de andere kant kijkt Frank tijdens zijn zoektocht naar zijn wortels terug naar het verleden.

Genade is nu enkele weken verkrijgbaar en ter promotie zal Frank Boeijen donderdag 24 februari bij Kroese in Nijmegen een singeersessie komen houden. Aansluitend zal hij samen met toetsenist Ton Snijder nummers van Genade live gaan spelen. Aanvang 19.30 uur.
 
Kroese, Molenstraat 126, Nijmegen
Aanvang 19.30 uur
 
Winkels Molenstraat / Rubriek Muziek

Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen