Driekoningenfestival met hardrock, blues en klassiek

Driekoningenfestival in Orientalis - foto: Raoul van Meel

Driekoningenfestival in Museumpark Orientalis

Programma vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari 2017

Museumpark Orientalis pakt met het Feest van Licht op vrijdag 6 januari extra uit met een speciaal Driekoningenfestival. Die vrijdag is in de nostalgische theatertent een heus rockfestijn, met onder meer Nijmeegs indierock-kwartet Taveneer, hardrockformatie Courtesy Call, punk/ska-groep Basura, surfband The Biarritz Boys en bluesformatie Honky Tonk Ramblers.

Tegenhanger voor al het rockgeweld die dag is er in het Egyptisch huis. Daar is klassieke muziek, van klassiek zangeressen Joyce Scheeren en Lennie Ouwens met pianist Bas van Gestel. En met klassiek koor het Tussenkoor.
Op dezelfde locatie is er ook duo Voor Galg en Rad voor een fijn staaltje kleinkunst en muziek.

Zaterdag
Het Feest van Licht is er nog tot en met 8 januari, met elke dag weer een ander programma. Zaterdag 7 januari zijn er meerdere optredens van Mister Diamond (vuurspuwen, goochelen, toekomst voorspellen), zijn er optredens van Zangkwartet Quattro Gusti, Popkoor TrenT Voices, Popband Mystic Foxes en Braziliaanse muziekgroep Caxixi en zijn er gedichten en liederen van Mike Sengers.
Spectaculair die dag is het in brand steken van de windtempel, middenin het park.

Zondag
Zondag is de slotdag van het Feest van Licht met een heel scala aan activiteiten. Mister Diamond (vuurspuwen, goochelen, toekomst voorspellen) komt weer langs, Brenda Alink vertelt verhalen, muzikaal duo These People treedt op, goochelaar Cum Fraude komt zijn spectaculaire kunsten vertonen, en er is een meer dan bijzonder optreden van Joods koor Kol Chadash.

Meer informatie: www.feestvanlicht.nl

Museumpark Orientalis  – Agenda Nijmegen

Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen