Bewoners boven koffieshop belaagd door inbrekers

Nijmegen, 10-07-2017 – In de nacht van zondag op maandag tussen 03.50 en 04.00 uur, werden drie bewoners die boven een koffieshop wonen aan het Kelfkensbos, belaagd door inbrekers die zich toegang hadden verschaft via de toegangsdeur van de winkel. De woningen zijn bereikbaar via de winkel.

De bewoners werd bruut opgeschrikt door de daders. Eén van de bewoners was zo bang dat hij eerst geprobeerd heeft de inbrekers te verjagen en toen dat niet lukte is hij uit het raam gaan hangen en heeft om hulp geroepen. Diverse omwonenden hoorden het geschreeuw en belden 112. Eén bewoner liep lichte verwondingen op, door een slag op zijn hoofd, toegebracht door één van de daders.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de inbraak. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen